< 60 min
5,0
Hořčicový džem
< 10 min
5,0
Studená křenová omáčka
< 45 min
5,0
Surimi placičky s krevetami, bylinkami a majonézou
< 45 min
4,9
Rychlé vepřové ragú s ciderem a pórkem
< 45 min
5,0
Vepřové na cideru
< 75 min
5,0
Panenka à la Wellington s houbovým přelivem
< 25 min
5,0
Flank steak se salátem z rajčat a červené cibule podle Zdeňka Pohlreicha
< 25 min
4,1
Steak se smetanovo-hořčičnou omáčkou
> 120 min
4,5
Španělský ptáček s rýží podle Honzy Punčocháře
> 60 min
3,3
Svíčková omáčka
> 60 min
4,5
Pečený bůček s medem a hrubozrnnou hořčicí
< 10 min
2,1
Salát & zálivka z modrého sýra
> 60 min
5,0
Rostbíf se salsou verde s medvědím česnekem
Související články
- Nejlepší dárek pro všechny milovníky jídla a vaření? Kuchařka! Bude to Neobyčejně rychlá, nebo Držka v nebi?
- Z jednoho hrnce: Nová kuchařka Apetitu pro rychlé vaření bez nepořádku
- Nejlepší salát na světě? Caesar! Kde mají v Praze ten nej a která věhlasná kuchařka vytvořila recept bez ančoviček, který si zamilujete?
- Nevíte, co k nedělnímu obědu? Inspiraci přinese kuchařka Besky se svými hosty v pořadu Ledničko, vyprávěj!
- Eva Green přiznává: Nejsem moc dobrá kuchařka, ale vím, co mé tělo potřebuje
- Mexická šéfkuchařka Alondra Maldonado: Na omáčku mole existuje tolik receptů jako na vaši svíčkovou
Související recepty
Hořčicový džem
< 60 min
5
Studená křenová omáčka
< 10 min
5
Surimi placičky s krevetami, bylinkami a majonézou
< 45 min
5
Rychlé vepřové ragú s ciderem a pórkem
< 45 min
4.9
Vepřové na cideru
< 45 min
5
Panenka à la Wellington s houbovým přelivem
< 75 min
5
Flank steak se salátem z rajčat a červené cibule podle Zdeňka Pohlreicha
< 25 min
5
Steak se smetanovo-hořčičnou omáčkou
< 25 min
4.1