
> 60 min
4,2
Kančí guláš podle staročeského receptu

< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně

> 120 min
4,3
Kohout na víně

< 30 min
4,1
Pikantní nakládaný hermelín s chilli

> 60 min
3,9
Vyprošťovací zelňačka

> 60 min
4,6
Drůbeží vývar – základní recept

< 45 min
4,1
Základní omáčka k masu

< 90 min
4,1
Rajská omáčka s hovězím masem

< 50 min
3,7
Bešamelová omáčka

> 60 min
3,7
Slepice na paprice

> 60 min
4,1
Silná zelná polévka

> 120 min
4,7
Nejlepší slepičí polévka

< 120 min
3,1
Pečené koleno

< 45 min
4,1
Nakládané okurky babičky Jiřinky

< 30 min
4,7
Rajská omáčka se skořicí a tymiánem

< 120 min
3,9
Cibulovo-jablečné čatní

> 120 min
4,2
Hovězí bourguignon

> 60 min
4,4
Vařené uzené koleno

< 90 min
4,0
Svíčková ze zvěřiny

> 120 min
4,7
Konfitovaná kachní stehna

> 60 min
4,3
Vejce Benedikt s holandskou omáčkou

< 50 min
3,6
Kulajda s liškami a zastřeným vejcem

< 60 min
3,8
Indické kuřecí kari s česnekem a černým pepřem

> 120 min
4,3
Husí vývar s bylinkovým kapáním
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze