> 60 min
4,3
Kančí guláš podle staročeského receptu
< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
> 120 min
4,3
Kohout na víně
< 30 min
4,1
Pikantní nakládaný hermelín s chilli
> 60 min
3,9
Vyprošťovací zelňačka
> 60 min
4,6
Drůbeží vývar – základní recept
< 45 min
4,1
Základní omáčka k masu
> 120 min
4,7
Nejlepší slepičí polévka
< 90 min
4,1
Rajská omáčka s hovězím masem
> 60 min
3,7
Slepice na paprice
< 50 min
3,7
Bešamelová omáčka
> 60 min
4,1
Silná zelná polévka
< 120 min
3,1
Pečené koleno
< 45 min
4,2
Nakládané okurky babičky Jiřinky
< 90 min
4,0
Svíčková ze zvěřiny
< 120 min
3,9
Cibulovo-jablečné čatní
< 45 min
4,7
Rajská omáčka se skořicí a tymiánem
> 120 min
4,2
Hovězí bourguignon
> 60 min
4,4
Vařené uzené koleno
> 120 min
4,7
Konfitovaná kachní stehna
> 120 min
4,3
Husí vývar s bylinkovým kapáním
> 60 min
4,3
Vejce Benedikt s holandskou omáčkou
< 50 min
3,6
Kulajda s liškami a zastřeným vejcem
< 60 min
3,9
Indické kuřecí kari s česnekem a černým pepřem
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví