Silný slepičí vývar dokáže postavit na nohy. Ať už vás trápí nějaká viróza, nebo jen máte chuť na domácí polévku, uvařte si slepičí vývar – poctivý, voňavý a plný masa. Připravte k němu domácí nudle a věřte, že se po něm jen zapráší.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 24126.75 kcal
- Bílkoviny 477.25 g
- Sacharidy 9.75 g
- Tuky 425 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je z vydání:
Apetit 2007/6
Červen 2007
Komentáře