Hovězí bourguignon, nebo také hovězí po burgundsku je slavný recept francouzské kuchyně. Vyžaduje více času, ale rozhodně stojí za to. Na kvalitě masa ani červeného vína nešetřete, odrazilo by se to na výsledné chuti a to po tolika hodinách práce určitě nechcete.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2335 kcal
- Bílkoviny 141 g
- Sacharidy 41 g
- Tuky 150 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2009/4
Duben 2009