Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,2 (75x)
18. 7. 2014
Hovězí bourguignon
Apetit
Hovězí bourguignon
Apetit


Snadné
> 120 min
4,2 (75x)

Hovězí bourguignon, nebo také hovězí po burgundsku je slavný recept francouzské kuchyně. Vyžaduje více času, ale rozhodně stojí za to. Na kvalitě masa ani červeného vína nešetřete, odrazilo by se to na výsledné chuti a to po tolika hodinách práce určitě nechcete.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2335 kcal
  • Bílkoviny 141 g
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 150 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(75 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Hovězí po burgundsku

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/4

Duben 2009