Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,3 (25x)
27. 9. 2018
Husí vývar s bylinkovým kapáním
Apetit
Husí vývar s bylinkovým kapáním
Apetit


Snadné
> 120 min
4,3 (25x)

Husí vývar je o dost výraznější než kuřecí. O další stupeň ho pozvednete, když ho budete vařit ze skeletu zbylého z pečínky.


Nezhasínat obrazovku
6-8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8 osob

Na kapání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 74.5 kcal
  • Bílkoviny 4.83 g
  • Sacharidy 4.5 g
  • Tuky 3.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Nejsnazší kuřecí vývar

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/11

Dokonalé husí hodyTajemství hlávky zelíPolévky s pečivemAmerické páje

Související články

Vývar

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit. Kdykoli pak budete potřebovat, jenom sáhnete do mrazničky. Poradíme vám, jak na to, aby vývar krásně voněl a dokonale chutnal.