Hit francouzské kuchyně, plný chuti červeného vína, bylinek a kořenové zeleniny. Kohout na víně Honzy Punčocháře je dalším skvělým receptem, o který se s námi podělil. Vyžaduje sice jistou časovou rezervu a trochu zkušeností, ale díky názornému postupu krok za krokem kohouta jistě zvládnete i vy.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 843.25 kcal
- Bílkoviny 12.25 g
- Sacharidy 54 g
- Tuky 49 g
Postup přípravy
Autor: Jan Punčochář, z vydání Apetit 2012/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/9
To nej pro dětiPečení pro radostHity babího létaDomácí kvásek