Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 120 min
4,3 (67x)
23. 9. 2016
Kohout na víně
Apetit
Kohout na víně
Apetit


Pro zkušené
> 120 min
4,3 (67x)

Hit francouzské kuchyně, plný chuti červeného vína, bylinek a kořenové zeleniny. Kohout na víně Honzy Punčocháře je dalším skvělým receptem, o který se s námi podělil. Vyžaduje sice jistou časovou rezervu a trochu zkušeností, ale díky názornému postupu krok za krokem kohouta jistě zvládnete i vy.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 843.25 kcal
  • Bílkoviny 12.25 g
  • Sacharidy 54 g
  • Tuky 49 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Jan Punčochář, z vydání Apetit 2012/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(67 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

Komentáře

Jiří  Horák profile image
Jiří Horák
16.09.2015 18:32

Můžete mi laskavě sdělit kde se dá sehnat kohoutí krev?

Jana Kopřivová
21.09.2015 12:30

Milý Jiří, viz recept, část Vše pro dokonalý výsledek: „Vše (kohouty i veškerou drůbež z českého chovu i s droby, a chcete-li i kohoutí krev) prodává např. farma Štěpánovsko. Kohouti jsou z volného chovu, mají aromatické maso a o jejich kvalitě svědčí i to, že si je objednávají šéfkuchaři špičkových hotelů a restaurací. Koupit je lze na farmářských trzích nebo objednat na čísle 774 113 895 či na e-mailu: farma.stepanovsko.@seznam.cz. Kohout stojí 130 Kč/kg.“

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/9

To nej pro dětiPečení pro radostHity babího létaDomácí kvásek