Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,8 (32x)
26. 1. 2021
Indické kuřecí kari s česnekem a černým pepřem
Olive Magazine/Immediate Media
Indické kuřecí kari s česnekem a černým pepřem
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 60 min
3,8 (32x)

Kari z jižní Indie je netypické tím, že jeho pálivost nestojí na chilli, ale na pepři. Masu svědčí pobyt v marinádě přes noc, pak už jde všechno raz dva. Indické kuřecí kari s česnekem a černým pepřem je neodolatelné pikantní jídlo z jedné pánve, ke kterému stačí přidat jen oblíbený indický chléb nebo dušenou rýži.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na marinádu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2092 kcal
  • Bílkoviny 188 g
  • Sacharidy 93 g
  • Tuky 104 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/11

Během sychravých podzimních dnů přirozeně více tíhneme k teplu domova a jídlům, která nás pohladí po duši. Stránky listopadového Apetitu, který vychází 14. 10., jsou proto plné nápadů, jak bleskově vyčarovat hřejivou atmosféru plnou pohody. Vydejte se s námi na chatu, kde si v lůně přírody společně užijeme dokonale podzimní menu, užijte si bohatou dýňovou úrodu, zamilujte si zvěřinu i mleté maso a objevte nečekané kouzlo pepře. Těšit se můžete i na bláznivé halloweenské dezerty, při jejichž přípravě můžete bez obav popustit uzdu fantazii a ze kterých budou nadšené především děti. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Bezlaktózové mléko

Strava bez laktózy: S intolerancí vaření ani pečení nekončí

Zjistili jste, že trpíte intolerancí na laktózu? Nemusíte se bát, váš mléčný svět nekončí, žijeme totiž v době, kdy se dá z většiny mléčných výrobků laktóza odstranit nebo můžete vyzkoušet plno nemléčných alternativ. Co intoleranci způsobuje, jak mléčné výrobky nahradit a na co si dát pozor?