Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (23x)
9. 7. 2014
Vařené uzené koleno
Vařené uzené koleno


Snadné
> 60 min
4,4 (23x)

Vařené uzené koleno je fantastickou chuťovkou, která vám pomůže nasytit větší společnost hostů, a to téměř bez práce. Stačí jen dát vepřové koleno vařit a za hodinu můžete servírovat. K vařenému kolenu se hodí hořčice, křen, naložená zelenina, pečivo a také něco k pití. A co je důležité – vývar nevylévejte. Připravte z něj třeba vyprošťovací zelňačku na druhý den.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 142.5 kcal
  • Bílkoviny 5.75 g
  • Sacharidy 7.75 g
  • Tuky 9.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: kamila novak

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Hodnocení receptu

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(23 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pomalu pečený bůček