Božská rajská jako od babičky! Rajská omáčka s hovězím masem je skvělou cestou jak upotřebit hovězí maso z vývaru. Hospodárný způsob a tradiční recept na kompletní nedělní oběd. Rajská omáčka je zkrátka klasika.
Suroviny
Na recept
- Energie 1565 kcal
- Bílkoviny 62 g
- Sacharidy 232 g
- Tuky 28 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/9
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/9
Poprázdninový návrat do reality všedních dnů? Zářijový Apetit je tu a pomůže vám odpovědět na spoustu otázek! Poradí jak připravit zdravou a vydatnou snídani pro celou rodinu, když ráno není času nazbyt, nebo co uvařit k večeři, aby všem chutnalo. Zkuste třeba recepty na jídla, která na svých vybíravých ratolestech otestovaly naše redakční mámy, nebo vyzkoušejte neokoukané těstovinové saláty, které druhý den hravě proměníte v oběd do krabičky. O víkendu si pak nezapomeňte udělat čas na relax v kuchyni! Rozjeďte to v divokém karibském rytmu anebo zvolněte a pusťte se do přípravy poctivého nedělního oběda, jaký si pamatujete od babičky. K odpolední kávě pak nezapomeňte upéct některý ze šťavnatých dezertů z podzimního ovoce! Apetit, napsáno s chutí.