Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (225x)
2. 5. 2016
Kančí guláš podle staročeského receptu
Apetit
Kančí guláš podle staročeského receptu
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (225x)

Chuťově výrazný kančí guláš podle staročeského receptu skvěle doplní houskové knedlíky. Ale stejnou parádu udělá i krajíc čerstvého chleba. Zvěřina k podzimu jednoznačně patří a pokud byste rádi ochutnali guláš z kančího masa, právě máte příležitost si ho podle podrobně popsaného receptu uvařit.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 11848 kcal
  • Bílkoviny 456 g
  • Sacharidy 1404 g
  • Tuky 402 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(225 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Hlívový guláš

Komentáře

Alena Kolovratnikova profile image
Alena Kolovratnikova
25.04.2020 17:13

Tento recept jsem zvolila pro svůj první pokus se zvěřinou, jelikož jsem fakt nikdy žádnou zvěřinu zatím nevadila. Povedl se, byl vynikající, všem moc chutnal. Apetit je pro mě záruka úspěchu, díky!

Blanka Farková profile image
Blanka Farková
08.02.2015 19:44

Nejím divočinu. Nechutná mi. Ale zkouším to. Když jsem koupila maso líbilo se mi. Bylo růžové, hezky se krájelo. První základ úspěchu. A pak přišla úprava. Recept v takových případech dodržuji. Postupovala jsem krok za krokem a během vaření se z kuchyně začala linout nádherná vůně. Trošku jsem ochutnávala omáčku. Byla výborná. Zda je maso vaření, posoudila moje drahá polovička. Byla překvapená, protože kančí maso miluje a takovýto způsob případy ještě nezažil. Až na talíři (po půlce snědené omáčky) jsem se odhodlala ochutnat maso. A závěr? Výborné. Vím jen jedno. V hospodě si kančí nedám. Ale když si ho udělám podle tohohle receptu, tak to nemá chybu. Díky Apetite

Jana Kopřivová
07.10.2015 13:21

Milá Blanko, tak to je úžasná zpětná vazba, děkujeme!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/11

Související články

zvěřina - srnčí maso

Na nákupu: zvěřina

Výrazná chuť zvěřiny souzní především se zemitými tóny podzimní zeleniny a s vínem. Poradíme vám, jak maso v obchodě vybírat ještě předtím, než se pustíte do vaření.