Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (223x)
2. 5. 2016
Kančí guláš podle staročeského receptu
Apetit
Kančí guláš podle staročeského receptu
Apetit


Snadné
> 60 min
4,2 (223x)

Chuťově výrazný kančí guláš podle staročeského receptu skvěle doplní houskové knedlíky. Ale stejnou parádu udělá i krajíc čerstvého chleba. Zvěřina k podzimu jednoznačně patří a pokud byste rádi ochutnali guláš z kančího masa, právě máte příležitost si ho podle podrobně popsaného receptu uvařit.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 11848 kcal
  • Bílkoviny 456 g
  • Sacharidy 1404 g
  • Tuky 402 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(223 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Hlívový guláš

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/11

Související články

zvěřina - srnčí maso

Na nákupu: zvěřina

Výrazná chuť zvěřiny souzní především se zemitými tóny podzimní zeleniny a s vínem. Poradíme vám, jak maso v obchodě vybírat ještě předtím, než se pustíte do vaření.