Chuťově výrazný kančí guláš podle staročeského receptu skvěle doplní houskové knedlíky. Ale stejnou parádu udělá i krajíc čerstvého chleba. Zvěřina k podzimu jednoznačně patří a pokud byste rádi ochutnali guláš z kančího masa, právě máte příležitost si ho podle podrobně popsaného receptu uvařit.
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 11848 kcal
- Bílkoviny 456 g
- Sacharidy 1404 g
- Tuky 402 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: