Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (107x)
2. 11. 2017
Vyprošťovací zelňačka
Apetit
Vyprošťovací zelňačka
Apetit


Snadné
> 60 min
3,9 (107x)

Jistě se shodneme, že zelňačka jen nejlepší až druhý či třetí den, pořádně rozleželá. Proto ji můžete připravit den předem a užít si ji po bujarém silvestrovském veselí i celodenní lyžovačce. Aby se vyprošťovací zelňačka s klobásou povedla, potřebujete kvalitní kysané zelí, nejlépe domácí a pochopitelně i uzeninu, v našem případě pikantní klobásku. Pak už stačí jen vyladěný recept na zelňačku a můžete se pustit do vaření.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2801 kcal
  • Bílkoviny 79 g
  • Sacharidy 262 g
  • Tuky 154 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2010/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(107 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Monika Ročáková profile image
Monika Ročáková
12.03.2019 06:36

Vynikající! Jen místo mouky uvařím více brambor, část rozmixuji a na konci jimi polévku zahustím.

Martina Velleková profile image
Martina Velleková
03.01.2018 16:55

Nejlepší zelňačka!

Michala Vavřičková
11.10.2016 18:47

nejlepsi!!

  profile image
krista.janickova
06.11.2015 13:20

Výborná. Dělám ji už jen takhle a ne jinak:) Někdy zakysku dám a jindy zas ne, dle chutě.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/1

David Růža vás naučí sušiSilvestr podle redaktorek7 druhů cukroví bez trouby