Nejlepší zelňačka je až druhý či třetí den, pořádně rozleželá, proto ji můžete připravit den předem. Takový předstih jistě oceníte po bujarém silvestrovském veselí i celodenní lyžovačce. Aby se vyprošťovací zelňačka s klobásou povedla, potřebujete kvalitní kysané zelí, nejlépe domácí a pochopitelně i uzeninu, v našem případě pikantní klobásku. Pak už jen stačí vyladěný recept na zelňačku a můžete se pustit do vaření.
Videorecept
Suroviny
Na recept
- Energie 2801 kcal
- Bílkoviny 79 g
- Sacharidy 262 g
- Tuky 154 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2010/1
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/1
David Růža vás naučí sušiSilvestr podle redaktorek7 druhů cukroví bez trouby