Drůběží, kuřecí nebo slepičí vývar dokáže postavit na nohy, zahřát a dodat sílu. Jak připravit vývar, aby se nezakalil a měl pořádnou sílu i chuť? Pojďte do toho s námi, připravte si rovnou dvojitou dávku, ať můžete část vývaru zamrazit. Později uvaříte slepičí polévku raz dva.
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 369.83 kcal
- Bílkoviny 32.17 g
- Sacharidy 21.5 g
- Tuky 16.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/5
Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty