Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,6 (68x)
18. 7. 2014
Drůbeží vývar – základní recept
Apetit
Drůbeží vývar – základní recept
Apetit


Snadné
> 60 min
4,6 (68x)

Drůběží, kuřecí nebo slepičí vývar dokáže postavit na nohy, zahřát a dodat sílu. Jak připravit vývar, aby se nezakalil a měl pořádnou sílu i chuť? Pojďte do toho s námi, připravte si rovnou dvojitou dávku, ať můžete část vývaru zamrazit. Později uvaříte slepičí polévku raz dva.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 369.83 kcal
  • Bílkoviny 32.17 g
  • Sacharidy 21.5 g
  • Tuky 16.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(68 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Nejsnazší kuřecí vývar

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/5

Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty