Ve Slezsku se podobně jako na Slovensku jedí halušky s brynzou nebo se zelím. Jejich příprava je rychlá, snadná a levná – proto není potřeba kupovat práškové polotovary, ušetří vám totiž maximálně pár minut a chuti domácích halušek se rozhodně nevyrovnají.
Videorecept
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 739.5 kcal
- Bílkoviny 34.75 g
- Sacharidy 85 g
- Tuky 28 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2010/10
Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva
Komentáře
Recept je super. Jen počítám 80-100g brynzy na člověka jinak jsou halusky docela suché. A vynechávám smetanu