Povidloň – dokud ho neochutnáte, nepochopíte, čím nás tenhle moučník dostal do kolen! Mezi dva pláty upečeného odpalovaného těsta nanesete vrstvu rumových švestkových povidel a tvarohový krém se šlehačkou. Luxusní vzhled a dokonalá souhra chutí a barev dělá z tohoto moučníku opravdovou delikatesu.
Pro 12 osob
Suroviny
Pro 12 osob
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 7849 kcal
- Bílkoviny 263 g
- Sacharidy 882 g
- Tuky 340 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2014/10
Dary podzimuCesta z městaMilované řízkyTo nejlepší z ČeskoslovenskaMák a povidlaSladkovodní rybyJelení maso