Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,5 (150x)
18. 7. 2014
Kulajda
Apetit
Kulajda
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,5 (150x)

Tradiční polévka s houbami, kulajda, je dost vydatná, aby posloužila jako samostatný chod – třeba k večeři. Nejlépe chutná s liškami, ale klidně použijte i hříbky. Neexistuje univerzální recept; co rodina, to jiná verze. V polévce ale nesmějí chybět brambory, houby, smetana a vejce, případně kopr. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 303.75 kcal
  • Bílkoviny 9.75 g
  • Sacharidy 29.5 g
  • Tuky 15.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(150 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/5

Květen 2006