Tradiční polévka s houbami, kulajda, je dost vydatná, aby posloužila jako samostatný chod – třeba k večeři. Nejlépe chutná s liškami, ale klidně použijte i hříbky. Neexistuje univerzální recept; co rodina, to jiná verze. V polévce ale nesmějí chybět brambory, houby, smetana a vejce, případně kopr.
Videorecept
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 303.75 kcal
- Bílkoviny 9.75 g
- Sacharidy 29.5 g
- Tuky 15.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/5
Květen 2006