2014/10
16.09.2014

2014/10
16.09.2014
Obsah vydání
Dary podzimu
Cesta z města
Milované řízky
To nejlepší z Československa
Mák a povidla
Sladkovodní ryby
Jelení maso

< 50 min
4,1
Jelení medailonky ve slanině s hranolky

> 60 min
3,7
Jelení kýta na smetaně

< 60 min
3,1
Pstruh na mandlích

< 20 min
4,0
Candát na víně

< 90 min
4,2
Povidloň

< 75 min
4,1
Krémová rybí polévka s uzeným pstruhem a pórkem

< 60 min
0,0
Řízky plněné křenem

< 60 min
4,1
Kapustnica

< 60 min
3,9
Hronovy kapří škvarky se dvěma dipy

< 30 min
5,0
Bramborové krokety plněné povidly

< 120 min
4,1
Tereziny loupavé rohlíčky s mákem

< 50 min
3,8
Řízečky v bramboráku

< 60 min
4,3
Králičí marinované řízky

< 60 min
0,0
Telecí řízky v hrubé strouhance

< 60 min
3,5
Hadí koláč

< 20 min
4,6
Tvarohová zmrzlina s povidly či švestkami

< 20 min
4,3
Kuřecí nugety v jogurtu

< 60 min
5,0
Pečený uzený vepřový bok s přesbidlem

< 50 min
3,6
Kyselica s houbami

> 60 min
4,7
Paprikáč s noky

> 60 min
4,2
Vdolečky

< 50 min
4,2
Kontrabáš

< 20 min
4,1
Šulánky s mákem

> 60 min
4,3
Pečené jehněčí kolínko s česnekem a jalovcem

> 60 min
5,0
Bezový dortík

> 60 min
5,0
Telecí hrudí plněné žemlovou nádivkou

< 60 min
4,1
Topinamburový krém

< 10 min
3,4
Amur na sardeli

> 60 min
3,5
Pečená jablka v medu s tvarohovým krémem

> 60 min
4,4
Had na klacku

< 60 min
4,5
Podzimní koláč podle Lindy

> 60 min
4,1
Jelení ragú s ostružinami

> 60 min
2,5
Salát s pečenou řepou

< 60 min
5,0
Karamelový svařák

< 90 min
4,4
Pečené brambory v troubě

< 60 min
4,5
Pečené uzené koleno s povidlovým glazé

< 60 min
3,7
Krémová houbová polévka

< 45 min
4,2
Litá bublanina se švestkami

< 20 min
3,9