Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)
3. 11. 2015
Telecí řízky v hrubé strouhance


Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Vůně smažených řízků je synonymem svátečního oběda většiny českých rodin. A to i přes to, že k nám řízek doputoval přes Rakousko-Uhersko až z Itálie...


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na salát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3317 kcal
  • Bílkoviny 156 g
  • Sacharidy 151 g
  • Tuky 216 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/10

Dary podzimuCesta z městaMilované řízkyTo nejlepší z ČeskoslovenskaMák a povidlaSladkovodní rybyJelení maso