Glazé vám možná nějaké zbude, jistě se ale neztratí – můžete ho podávat zvlášť jako omáčku nebo zamrazit či zavařit na příště.
Pro 4-8 osob
Suroviny
Pro 4-8 osob
Na glazé
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3168 kcal
- Bílkoviny 77 g
- Sacharidy 419 g
- Tuky 120 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/10
Dary podzimuCesta z městaMilované řízkyTo nejlepší z ČeskoslovenskaMák a povidlaSladkovodní rybyJelení maso