Brambory pečené v troubě k podzimu prostě patří. Doplňte je – stejně jako my – vším, co máte rádi. Pečení ve slupce zajistí, že budou mít brambory pěkný tvar a dodá jim to na atraktivitě i na talíři. Naplňte je nádivkou z tvarohu nebo lučiny, tak jako my. Navrch ozdobte opečenou slaninou a česnekem. Stejným způsobem můžete připravit i pečené brambory v popelu.
Suroviny
Na recept
- Energie 1752 kcal
- Bílkoviny 45 g
- Sacharidy 176 g
- Tuky 90 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/10
Dary podzimuCesta z městaMilované řízkyTo nejlepší z ČeskoslovenskaMák a povidlaSladkovodní rybyJelení maso