Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,9 (20x)
26. 11. 2015
Hranolky pečené v troubě
Apetit
Hronovy kapří škvarky se dvěma dipy
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,9 (20x)

O to, kdo dělá ty nejlepší a správné kapří škvarky nebo hranolky, se mezi jejich výrobci i vyznavači vedou letité spory. Recept na ně nám poskytli Petr Němeček a Ondřej Pech, u jejichž stánku na farmářských trzích v Praze na Jiřáku vždycky stojí předlouhá fronta.

kapří hranolky


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na dipy

Na bazalkovou sůl

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1025 kcal
  • Bílkoviny 88 g
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/10

Dary podzimuCesta z městaMilované řízkyTo nejlepší z ČeskoslovenskaMák a povidlaSladkovodní rybyJelení maso

Související články

Český kapr

Od tradičního smaženého kapra po rybí tatarák: Odborníci radí, jak kapra připravit na všechny způsoby

Smažený kapr s bramborovým salátem patří k symbolům Vánoc už od dob první republiky. Kapr má všechny předpoklady, aby zůstal i nadále favoritem – je dostupný, zdravý a navíc velmi chutný. Ačkoliv jste možná zvyklí na klasický trojobal, vězte, že existuje mnoho jiných a velmi moderních úprav. Jak vybrat nejlepšího kapra na slavnostní večeři a v jaké variantě jej letos vyzkoušet?