Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (53x)
29. 10. 2015
Vdolečky
Apetit
Vdolečky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,2 (53x)

Vdolečky s domácí zavařeninou a zakysanou smetanou je osvědčený recept na sladké hlavní jídlo nebo sytý dezert. Podávat je můžete i se švestkovými povidly, strouhaným tvarohem a šlehačkou. I přes veškeré moderní moučníky jsou tyto vdolky staročeskou klasikou, kterou tolik opečovávaly naše babičky už po generace. Pojďte mlsat!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3915 kcal
  • Bílkoviny 144 g
  • Sacharidy 392 g
  • Tuky 175 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(53 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/10

Dary podzimuCesta z městaMilované řízkyTo nejlepší z ČeskoslovenskaMák a povidlaSladkovodní rybyJelení maso

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.