< 60 min
4,5
Babiččiny květákové placičky
< 30 min
4,6
Italská cuketová polévka
< 30 min
4,3
Srbské rizoto
< 45 min
4,4
Zahuštěné červené zelí
< 10 min
4,5
Pomazánka z červené řepy
< 60 min
4,4
Ratatouille
< 60 min
4,3
Těstoviny s lehkou cuketovou omáčkou
< 30 min
4,4
Nudle pad thai
< 45 min
3,8
Klasická smaženice
< 60 min
4,2
Grilovaná zelenina z trouby
< 30 min
4,4
Dušené hlávkové zelí
> 60 min
4,2
Carpaccio z červené řepy podle Zdeňka Pohlreicha
< 45 min
4,4
Rajčatovo-cizrnové kari
< 75 min
4,2
Gratinované brambory
< 50 min
4,2
Cukeťáky - cuketové bramboráky
< 50 min
3,8
Zapečený květák s bramborami
< 75 min
4,3
Jemná chřestová polévka
< 60 min
4,5
Základní bramborová kaše
< 45 min
4,2
Hrášková polévka
> 60 min
3,7
Vietnamské letní závitky
< 30 min
4,0
Květák jako francouzské brambory
< 90 min
4,0
Luxusní ratatouille
< 45 min
4,2
Šťouchané brambory
< 50 min
3,4
Zelenina pečená v troubě
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze