< 60 min
4,5
Babiččiny květákové placičky
< 30 min
4,6
Italská cuketová polévka
< 30 min
4,3
Srbské rizoto
< 45 min
4,4
Zahuštěné červené zelí
< 10 min
4,5
Pomazánka z červené řepy
< 60 min
4,4
Ratatouille
< 60 min
4,3
Těstoviny s lehkou cuketovou omáčkou
< 30 min
4,4
Nudle pad thai
< 30 min
4,4
Dušené hlávkové zelí
< 45 min
3,8
Klasická smaženice
< 60 min
4,2
Grilovaná zelenina z trouby
> 60 min
4,2
Carpaccio z červené řepy podle Zdeňka Pohlreicha
< 45 min
4,4
Rajčatovo-cizrnové kari
< 50 min
3,8
Zapečený květák s bramborami
< 75 min
4,2
Gratinované brambory
< 50 min
4,2
Cukeťáky - cuketové bramboráky
< 60 min
4,5
Základní bramborová kaše
< 75 min
4,3
Jemná chřestová polévka
< 45 min
4,2
Hrášková polévka
< 30 min
4,0
Květák jako francouzské brambory
> 60 min
3,7
Vietnamské letní závitky
< 45 min
4,2
Šťouchané brambory
< 90 min
4,0
Luxusní ratatouille
< 50 min
3,0
Zelenina pečená v troubě
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví