Zdá se vám bramborová kaše jako příliš obyčejná příloha? Vyzkoušejte náš recept a přesvědčte se o opaku. Kaši jsme ochutili špetkou mletého muškátového oříšku, který příjemně zvýrazní chuť brambor. A pokud vám náhodou kaše od oběda zbude, pomocí lžíce z ní vytvarujte noky a společně s mletým mákem, cukrem a rozpuštěným máslem ji večer podávejte jako improvizované škubánky.
Videorecept
Suroviny
Na recept
- Energie 791 kcal
- Bílkoviny 13 g
- Sacharidy 100 g
- Tuky 35 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/5
Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty