Průhledné balíčky z rýžového papíru jednoznačně patří k vietnamské klasice. Kromě letních závitků existují i jarní (u nás jsou známé spíš z čínské kuchyně), jejichž příprava je o něco složitější, a balíčky se po naplnění ještě smaží. Léto si ale žádá lehkost a vietnamské letní závitky vám ji dopřejí v každém soustu.
Videorecept
4-6
Suroviny
4-6
Na omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 532.25 kcal
- Bílkoviny 35.25 g
- Sacharidy 84.75 g
- Tuky 5.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/6
Apetit 6/04