Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,0 (137x)
3. 9. 2020
Květák jako francouzské brambory
Apetit
Květák jako francouzské brambory
Apetit


Snadné
< 30 min
4,0 (137x)

Děti nad květákem ohrnují nos? Zkuste ho zapéct se sýrem a šunkou a nezbude ani kousíček! Květák jako francouzské brambory vám ukáže zcela jiný pohled na tuto u někoho nepříliš oblíbenou zeleninu. Stejným způsobem můžete zapéct také brokolici. Zapečený květák je nejlepší s vařenými bramborami, nebo si ho můžete vychutnat samotný.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1313 kcal
  • Bílkoviny 57 g
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 114 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(137 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Zapečený květák s bramborami

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/9

V září se děti vracejí do školy a dospělí po dovolených zase do práce. Po uvolněné bezstarostnosti léta hledáme recepty na jídla, která nás udrží ve formě i ve shonu všedních dní. Přesně takových je 5 večeří, které poslouží i druhý den jako praktický oběd do krabičky. Řešíme i otázku, jaká jídla vařit dětem a co jim zabalit do školní svačiny. Dětské oči zajisté rozzáří pohled na sladké zázraky z ruky cupcakové královny Lelí, která se s námi podělila o recepty ze své připravované kuchařky. Apetit, napsáno s chutí.