> 120 min
4,2
Povidla bez míchání
> 60 min
4,6
Švestková povidla pečená v troubě
< 20 min
4,3
Rybíz à la brusinky
< 60 min
4,4
Jablečné pyré
< 60 min
4,5
Jednoduchá třešňová marmeláda
> 60 min
4,2
Voňavá jablečná povidla
> 60 min
4,2
Cuketová čalamáda
< 90 min
4,5
Rybízový sirup
< 60 min
4,3
Utopenci
< 60 min
4,2
Domácí kimči
< 60 min
4,6
Meruňkový džem
< 60 min
3,8
Zavařená jablka na štrúdl
> 60 min
4,5
Ajvar
< 30 min
4,1
Pikantní nakládaný hermelín s chilli
< 60 min
4,1
Dýňová vánoční marmeláda
> 60 min
4,3
Zelí kvašené ve sklenici
< 60 min
4,1
Švestkový džem
< 60 min
4,5
Pickles
< 20 min
4,3
Slaninový džem
< 60 min
4,0
Zázvorový sirup
> 60 min
4,4
Rybízová marmeláda
> 60 min
4,3
Nejlepší švestková povidla
> 60 min
4,6
Broskvový džem
> 60 min
4,1
Voňavá hrušková povidla
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví