Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,3 (150x)
31. 7. 2015
Rybíz à la brusinky
Apetit
Rybíz à la brusinky
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,3 (150x)

S mnoha zavařeninami se dnes nevyplatí doma dělat – v dobré kvalitě je seženete třeba na trzích. Ale tuhle nikde nekoupíte! Recept na rybíz à la brusinky máme od čtenářky Heleny Salvetové z Prahy. Hotový je za 20 minut a z kila připravíte 4-6 skleniček. Brusinky z červeného rybízu přidejte ke svíčkové omáčce i k jemným sýrům.


Nezhasínat obrazovku
Na 4-6 sklenic
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4-6 sklenic
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1180.25 kcal
  • Bílkoviny 8 g
  • Sacharidy 252.5 g
  • Tuky 13.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(150 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Švestková omáčka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/8

Srpnový Apetit přináší všechny chutě léta. Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí.Dopřejte si rajčata, cukety a lilek v úžasných úpravách.  Experimentujte s chobotnicí z grilu.Uvařte si oběd s vůní lesa a na osvěžení připravte neodolatelné zmrzlinové poháry nebo třeba omamně vonící levandulovou limonádu, se kterou můžete jen tak relaxovat doma na zahradě.