S mnoha zavařeninami se dnes nevyplatí doma dělat – v dobré kvalitě je seženete třeba na trzích. Ale tuhle nikde nekoupíte! Recept na rybíz à la brusinky máme od čtenářky Heleny Salvetové z Prahy. Hotový je za 20 minut a z kila připravíte 4-6 skleniček. Brusinky z červeného rybízu přidejte ke svíčkové omáčce i k jemným sýrům.
Suroviny
Na 1 porci
- Energie 1180.25 kcal
- Bílkoviny 8 g
- Sacharidy 252.5 g
- Tuky 13.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/8
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/8
Srpnový Apetit přináší všechny chutě léta. Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí.Dopřejte si rajčata, cukety a lilek v úžasných úpravách. Experimentujte s chobotnicí z grilu.Uvařte si oběd s vůní lesa a na osvěžení připravte neodolatelné zmrzlinové poháry nebo třeba omamně vonící levandulovou limonádu, se kterou můžete jen tak relaxovat doma na zahradě.