Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (45x)
25. 8. 2014
Nejlepší švestková povidla
Apetitonline.cz
Nejlepší švestková povidla
Apetitonline.cz


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (45x)

Domácí švestková povidla mají pro nováčky několik překvapení: především nejsou fialově modrá, ale spíš hnědá. Časem tmavnou, a když je uvaříte správně, prakticky se nekazí, pouze ‚kamení‘. A ta chuť: sytá, osvěžující, výrazná! Naše úprava se nejvíc přibližuje tradičním povidlům.


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3444 kcal
  • Bílkoviny 1 g
  • Sacharidy 788 g
  • Tuky 1 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(45 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/9

Září 2006

Související články

Sklenice na zavařování

Sezóna kompotů, čalamád a džemů: Jak připravit sklenice a víčka na zavařování

Bojujete s přebytky letní sezony, potřebujete zavařit meruňky, švestky, okurky, připravit hruškové nebo jablečné kompoty? Borůvky z lesa čekají v bandasce na svou chvíli, houby v košíku také.  V řadě na zavařovací hrnec stojí i čalamády, čatní, džemy, kečupy? Mějte na paměti, že sklenice, ve kterých bude úroda spočívat následující měsíce, musejí být dokonale čisté!