
< 50 min
4,5
Základní recept na palačinky

> 60 min
4,5
Základní těsto na pizzu

> 120 min
4,2
Povidla bez míchání

> 60 min
4,6
Švestková povidla pečená v troubě

< 20 min
4,7
Bešamel

> 60 min
4,5
Základní kynuté těsto

< 20 min
4,3
Rybíz à la brusinky

< 10 min
4,1
Pesto z medvědího česneku

< 60 min
4,5
Jablečné pyré

< 60 min
4,5
Jednoduchá třešňová marmeláda

< 10 min
4,7
Volské oko

< 10 min
4,0
Těsto na pizzu bez droždí

> 60 min
4,2
Cuketová čalamáda

< 90 min
4,5
Rybízový sirup

< 45 min
4,0
Rajčatové sugo

< 60 min
4,2
Domácí kimči

< 60 min
4,6
Meruňkový džem

> 60 min
4,2
Voňavá jablečná povidla

< 60 min
3,8
Zavařená jablka na štrúdl

< 30 min
4,1
Pikantní nakládaný hermelín s chilli

> 60 min
4,5
Ajvar

< 20 min
4,3
Rajčatové základy neboli 4 varianty rajčatové omáčky na pizzu

< 60 min
4,1
Švestkový džem

< 10 min
4,3
Celestýnské nudle
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze