Sladkokyselé osvěžení v podobě rybízové šťávy si snadno připravíte i doma. Rybízový sirup se skvěle hodí do limonád, ale můžete ho využít i při přípravě pohárů, či krémových dezertů. Připravte si sirup z červeného rybízu a vychutnejte si ho v horkých letních dnech i chladných zimních měsících.
Na cca 3 litry sirupu
Suroviny
Na cca 3 litry sirupu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 13140 kcal
- Bílkoviny 20 g
- Sacharidy 3260 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/8
Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem