Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,5 (137x)
5. 12. 2014
Rybízový sirup
Apetit
Rybízový sirup
Apetit


Snadné
< 90 min
4,5 (137x)

Sladkokyselé osvěžení v podobě rybízové šťávy si snadno připravíte i doma. Rybízový sirup se skvěle hodí do limonád, ale můžete ho využít i při přípravě pohárů, či krémových dezertů. Připravte si sirup z červeného rybízu a vychutnejte si ho v horkých letních dnech i chladných zimních měsících.


Nezhasínat obrazovku
Na cca 3 litry sirupu
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 3 litry sirupu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 13140 kcal
  • Bílkoviny 20 g
  • Sacharidy 3260 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(137 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/8

Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem