Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (130x)
19. 3. 2015
Domácí kimči
Apetit
Domácí kimči
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (130x)

Kimchi existuje v desítkách verzí a i ty lze dále obměňovat. Na přípravu pravého kimči se tradičně používá také krevetová či rybí omáčka, my vám nabízíme zjednodušenou variantu vhodnou i pro vegany. Kvašená zelenina je velmi prospěšná našemu organismu a podle názorného videa ji jistě během chvíle připravíte i v domácích podmínkách.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 523 kcal
  • Bílkoviny 26 g
  • Sacharidy 93 g
  • Tuky 5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(130 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/3

Jarní hostinaMalovaná pistáciová roládaDokonalý kuřecí vývarJídla s vůní oceánu

Související články

Domácí kimči

Jak na to: domácí kvašená zelenina

Japonci jsou národem, kde žijí nejdéle se dožívající lidé. Nikdo neví, čím to přesně je, i když pár teorií už vzniklo. Jedním z aspektů by mohla být kvašená zelenina kimči, kterou Japonci milují. Ať už si připravíte kimči nebo pickles, rozhodně tím svému zdraví prospějete!