
> 60 min
4,2
Cuketová čalamáda

< 60 min
4,2
Domácí kimči

> 60 min
4,3
Zelí kvašené ve sklenici

< 60 min
4,6
Pickles

< 45 min
4,5
Nakládané papriky

< 45 min
4,1
Nakládané okurky babičky Jiřinky

> 60 min
4,2
Nakládaná rajčata

> 60 min
3,4
Nakládané papriky se zelím

< 30 min
4,3
Křupavá kyselá zelenina

> 60 min
4,8
Nakládané okurky s křenem

< 20 min
4,0
Nakládaný zázvor

< 60 min
3,6
Kysané červené zelí

> 60 min
4,4
Šťavnatá peperonata

< 60 min
4,1
Rebarborové čatní

< 45 min
4,9
Štiplavé cibulové čatní

> 60 min
3,8
Kvašená zelenina "pickles" s červenou řepou

< 60 min
4,9
Nakládané lilky

< 90 min
3,9
Základní cibuláda

< 30 min
3,2
Kimči

< 20 min
4,1
Kvašená zelenina

< 60 min
3,3
Kvašáky

< 30 min
4,1
Nakládané okurky

> 60 min
4,0
Hotdogy s kimči

< 60 min
4,0
Rychlé nakládané ředkvičky
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze