> 60 min
4,2
Cuketová čalamáda
< 60 min
4,2
Domácí kimči
> 60 min
4,3
Zelí kvašené ve sklenici
< 60 min
4,5
Pickles
< 45 min
4,5
Nakládané papriky
< 45 min
4,2
Nakládané okurky babičky Jiřinky
> 60 min
4,2
Nakládaná rajčata
< 60 min
3,6
Kysané červené zelí
> 60 min
3,4
Nakládané papriky se zelím
< 30 min
4,3
Křupavá kyselá zelenina
< 20 min
4,0
Nakládaný zázvor
> 60 min
4,8
Nakládané okurky s křenem
> 60 min
4,4
Šťavnatá peperonata
< 45 min
4,9
Štiplavé cibulové čatní
< 60 min
4,0
Rebarborové čatní
> 60 min
3,7
Kvašená zelenina "pickles" s červenou řepou
< 60 min
4,9
Nakládané lilky
< 90 min
3,8
Základní cibuláda
< 30 min
3,2
Kimči
< 20 min
4,1
Kvašená zelenina
< 30 min
4,1
Nakládané okurky
< 60 min
3,3
Kvašáky
< 60 min
4,1
Rychlé nakládané ředkvičky
> 60 min
4,1
Hotdogy s kimči
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví