Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (74x)
18. 7. 2014
Zelí kvašené ve sklenici
Apetit
Zelí kvašené ve sklenici
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (74x)

Redaktorka Stáňa Moravcová několik týdnů testovala a ladila postup na kvašené zelí, které se dá připravit i v tom nejmenším bytě, s pomocí dvou sklenic a z jediné hlávky zelí. Domácí kvašené zelí je plné zdraví prospěšných látek, proto ho po vzoru našich babiček chroupejte samotné, především na podzim a v zimě. Hodí se také do zelňačky, k vepřové pečínce, haluškám nebo jiným zelným pokrmům.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
na 1,5 - 2 litry zelí
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1,5 - 2 litry zelí
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 521 kcal
  • Bílkoviny 33 g
  • Sacharidy 61 g
  • Tuky 3 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(74 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/2

Úsporné receptyKoblihy & spol.Pro ValentýnaRybičky z plechuDomácí kysané zelí

Související články

Domácí kimči

Jak na to: domácí kvašená zelenina

Japonci jsou národem, kde žijí nejdéle se dožívající lidé. Nikdo neví, čím to přesně je, i když pár teorií už vzniklo. Jedním z aspektů by mohla být kvašená zelenina kimči, kterou Japonci milují. Ať už si připravíte kimči nebo pickles, rozhodně tím svému zdraví prospějete!