Redaktorka Stáňa Moravcová několik týdnů testovala a ladila postup na kvašené zelí, které se dá připravit i v tom nejmenším bytě, s pomocí dvou sklenic a z jediné hlávky zelí. Domácí kvašené zelí je plné zdraví prospěšných látek, proto ho po vzoru našich babiček chroupejte samotné, především na podzim a v zimě. Hodí se také do zelňačky, k vepřové pečínce, haluškám nebo jiným zelným pokrmům.
Videorecept
Suroviny
Na recept
- Energie 521 kcal
- Bílkoviny 33 g
- Sacharidy 61 g
- Tuky 3 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/2
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/2
Úsporné receptyKoblihy & spol.Pro ValentýnaRybičky z plechuDomácí kysané zelí