Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 120 min
4,2 (196x)
29. 9. 2015
Povidla bez míchání
Apetit
Povidla bez míchání
Apetit


Velmi snadné
> 120 min
4,2 (196x)

Recept na povidla je bezpracný a totálně dokonalý. Vypeckujete švestky, dáte do kastrolu, zasypete cukrem, zalijete octem, a můžete jít relaxovat! Povidla se vaří a vaří, na konci je jen zakápnete rumem, přidáte skořici, a máte hotovo. Povidla připravená bez míchání použijte do buchet, na koláče, vdolky nebo lokše. V zimě jak když najdete.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Na 6 sklenic o objemu cca 330 ml
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 6 sklenic o objemu cca 330 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7154 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 1612 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(196 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/10