Pickles neboli krátce kvašená zelenina je plná vitaminů a naprostý probiotický zázrak. Posiluje imunitu a pomáhá našemu trávení. Je až k neuvěření, jak málo na výrobu domácího pickles budete potřebovat. Recept je jednoduchý a nabízí velký prostor pro improvizaci. Pro začátek nepotřebujete ani žádnou speciální nádobu nebo kvašák, stačí obyčejná zavařovací sklenice.
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 72.5 kcal
- Bílkoviny 2.5 g
- Sacharidy 10 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/11
Listopad 2008