Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,5 (45x)
15. 2. 2019
Jablečné pyré
Apetit
Jablečné pyré
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,5 (45x)

Jablečné pyré můžete zavařit i zamrazit. Je skvělé jako jablečná přesnídávka pro děti, na snídani do jogurtu, ale využijete ho i do omáček a k masu! Jablečným pyré můžete také nahradit povidla na koláčích či vdolkách. Stejně tak je vyzkoušejte společně se zakysanou smetanou namazat na palačinky či lívance. Další obměny a využití najdete v textu pod receptem.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Na 5–6 skleniček o objemu 250 ml
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 5–6 skleniček o objemu 250 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1380 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 320 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(45 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/2

S únorovým číslem Apetitu vám poslední zimní měsíc uteče jako voda! Příležitostí a důvodů ke zkoušení nových receptů se najde celá řada... S netradičními kousky masa si užijte nezapomenutelný masopust, na Valentýna královsky posnídejte v posteli a masopustní úterý, kterému se v některých zemích přezdívá Pancake day čili palačinkový/lívancový den, si zpříjemněte těmi nejlepšími nápady na palačinky a lívance z celého světa. To však samozřejmě není vše! Vychutnejte si nové recepty s oblíbenými fazolemi, neodolatelné jablečné dezerty či lahodné speciality ze sýra, které vás v zimě zasytí a pohladí po duši. Nezapomeňte také nalistovat další díl naší Cukrárny. Petra Stahlová vás tentokrát naučí opravdovou klasiku – legendární věnečky Paris-Brest. Apetit, napsáno s chutí.