Jablečné pyré můžete zavařit i zamrazit. Je skvělé jako jablečná přesnídávka pro děti, na snídani do jogurtu, ale využijete ho i do omáček a k masu! Jablečným pyré můžete také nahradit povidla na koláčích či vdolkách. Stejně tak je vyzkoušejte společně se zakysanou smetanou namazat na palačinky či lívance. Další obměny a využití najdete v textu pod receptem.
Videorecept
Suroviny
Na recept
- Energie 1380 kcal
- Bílkoviny 0 g
- Sacharidy 320 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/2

Recept je z vydání:
Apetit 2018/2
S únorovým číslem Apetitu vám poslední zimní měsíc uteče jako voda! Příležitostí a důvodů ke zkoušení nových receptů se najde celá řada... S netradičními kousky masa si užijte nezapomenutelný masopust, na Valentýna královsky posnídejte v posteli a masopustní úterý, kterému se v některých zemích přezdívá Pancake day čili palačinkový/lívancový den, si zpříjemněte těmi nejlepšími nápady na palačinky a lívance z celého světa. To však samozřejmě není vše! Vychutnejte si nové recepty s oblíbenými fazolemi, neodolatelné jablečné dezerty či lahodné speciality ze sýra, které vás v zimě zasytí a pohladí po duši. Nezapomeňte také nalistovat další díl naší Cukrárny. Petra Stahlová vás tentokrát naučí opravdovou klasiku – legendární věnečky Paris-Brest. Apetit, napsáno s chutí.