Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,6 (163x)
29. 7. 2014
Chlupaté knedlíky
Apetit
Chlupaté knedlíky
Apetit


Snadné
< 45 min
4,6 (163x)

Chlupaté se nazývají kvůli nitkám strouhaných brambor, které z nich trčí podobně jako chlupy. Oblíbenou přílohu připravíte snadno podle našeho receptu a pak už stačí jen cibule, kousek slaniny a zelí a můžete podávat. Čím hrubší mouku použijete, tím nadýchanější knedlíky budou. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4-6 porcí
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6 porcí

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 315.5 kcal
  • Bílkoviny 11.5 g
  • Sacharidy 56.83 g
  • Tuky 2.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(163 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/2

Únor 2008

Související články

Knedlíky v páře

Jak na nejlepší knedlíky? Pro vaření v páře je nutné dodržet pár pravidel, vystačíte si ale s nádobím, které máte doma

Dáváte přednost kupovaným knedlíkům, protože domácí se vám už několikrát nepovedly? Je pravda, že příprava této nejoblíbenější české přílohy dokáže potrápit nejednu hospodyni. Neházejte ještě flintu do žita a vyzkoušejte je připravit v páře. Výsledek vás natolik ohromí, že si s přehledem troufnete i na knedlíčky asijské.