Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,6 (556x)
22. 2. 2018
Šlehačkový beránek
Apetit
Šlehačkový beránek
Apetit


Snadné
> 60 min
4,6 (556x)

Recept na šlehačkového beránka pochází z cukrárny pražského hotelu International a do puntíku splňuje naše požadavky: Těsto je jednoduché na přípravu, dokonale vyplní formu, jde dobře vyklopit a beránek zůstane vláčný i několik dní. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Porce

1
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3808 kcal
  • Bílkoviny 79 g
  • Sacharidy 467 g
  • Tuky 171 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(556 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Tereza Nacházelová profile image
Tereza Nacházelová
30.03.2023 19:18
Jeden z nejlepších receptů na beránka, fakt výborný. Dělala jsem na zkoušku před velikonocemi a do večera byl fuč🙏 Nejlepší je s polevami od dr. Oetkera
Silvie Valová profile image
Silvie Valová
01.04.2018 08:49

Beránek se mi povedl, je moc chutný dlouho měkký ( třetí den po upečení pořád mňam). Všem doporučuji.

Zuzana Heralová
30.03.2018 19:26

Skvělý recept, díky! Krásné Velikonoce :)

Lucie M. profile image
Lucie M.
30.03.2018 15:41

Mě se povedl.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/4

Sladké VelikonoceVelké vajíčkové hodySekanina aneb jarní nářez