Recept na šlehačkového beránka pochází z cukrárny pražského hotelu International a do puntíku splňuje naše požadavky: Těsto je jednoduché na přípravu, dokonale vyplní formu, jde dobře vyklopit a beránek zůstane vláčný i několik dní.
Videorecept
Porce
1
Suroviny
Porce
1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 3808 kcal
- Bílkoviny 79 g
- Sacharidy 467 g
- Tuky 171 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/4
Sladké VelikonoceVelké vajíčkové hodySekanina aneb jarní nářez