Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,3 (231x)
18. 7. 2014
Pečené kuře s velikonoční nádivkou
Apetit
Velikonoční nádivka
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,3 (231x)

Velikonoční nádivka je staročeský recept, který ani trochu nezestárl. Skvěle se hodí k pečenému kuřeti, ať už ji vložíte dovnitř, nebo ji budete servírovat jako přílohu. Voní po uzeném mase, petrželka jí dodá svěžest a kopřivy zase říz. O Velikonocích nesmí chybět na žádném stole. A nejlepší recept na velikonoční nádivku proto nesmí chybět ani ve vaší kuchařce.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3849 kcal
  • Bílkoviny 217 g
  • Sacharidy 378 g
  • Tuky 120 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(231 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/4

Duben 2009