„Hraběnčiny řezy chutnají nejlíp v den upečení, a pokud možno ještě vlažný, druhý den má totiž bílková vrstva tendenci zvlhnout,“ radí naše food stylistka Milka Volfová. Vyladěná klasika mezi moučníky na plech se ovšem druhého dne dožije jen zřídka. Receptů na řezy s jablky existuje nespočet, ty hraběnčiny jsou ovšem nepřekonatelné.
Videorecept
Suroviny
Na náplň
Na recept
- Energie 8147 kcal
- Bílkoviny 214 g
- Sacharidy 851 g
- Tuky 422 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/8
Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem