Nová registrace Zapomenuté heslo

Představení suroviny

Aby vaše pokrmy byly plné chuti a oslovily i ty nejnáročnější strávníky, je důležité zaměřit se na správně zvolené ingredience. V každém díle se zaměříme na jednu vybranou surovinu – od základních, jako jsou olivový olej, mouka nebo vejce, až po méně známé exotické přísady. Dozvíte se, jak vybrat tu nejkvalitnější, jak ji správně používat a kombinovat s dalšími chutěmi. Tento seriál vám pomůže lépe poznat, co v kuchyni používáte, a posune vaše vaření na další úroveň.

Voňavá hrušková povidla
Hruškový džem se skořicí, zázvorem a badyánem
Pošírované hrušky s čokoládovou omáčkou
24receptů
Hrušky od A do Z: Co o nich vědět, než přijde první mráz + 25 nejlepších receptů
Vepřový bůček glazovaný medem a černým pivem
Pomalu pečený bůček s bramborami
30receptů
Bůček pod lupou: Jak poznat dobrý kus + 30 nejlepších receptů
Tvarohový koláč s ostružinami
Tvarožník s ostružinami
Ostružinový cheesecake s Lučinou
Vločkový koláč
24receptů
Využijte ostružiny dřív, než je objeví vosy – skvěle se hodí do dezertů, džemů i salátů. Máme pro vás recepty, do kterých se můžete pustit už dnes
2x vejce na listovém těstě
Vejce v parmazánové strouhance se špenátem
Skotská vejce
12receptů
Není vejce jako vejce: Kachní, křepelčí i další, která se nevejdou do běžného kartonu (+ 12 receptů)
,Korejská‘ polévka s mletým vepřovým
Ceviche v kokosovém mléce
Kukuřičná polévka
Indické kuřecí kari s česnekem a černým pepřem
18receptů
Kokos v plné síle: Sladké, slané, krémové i křupavé – kde všude ho můžete použít?

Všechny kategorie článků