Nová registrace Zapomenuté heslo

Jablka

Jablka jsou symbolem jednoduchosti, zdraví a rozmanitosti chutí. Objevte inspiraci pro jejich využití v kuchyni – od sladkých koláčů a štrúdlů po osvěžující saláty či voňavé kompoty. Jsou skvělou surovinou jak pro tradiční recepty, tak pro moderní gastronomické experimenty. Jablka navíc přinášejí nejen chuťový zážitek, ale i řadu zdravotních benefitů, díky kterým by neměla chybět v žádné domácnosti.

Koláč s karamelem a jablky
> 60 min
5,0

Koláč s karamelem a jablky

Vepřové kotlety s jablky a česnekovými bramborami
< 60 min
5,0

Vepřové kotlety s jablky a česnekovými bramborami

‚Česká čína‘ s krůtím masem
Špenátový salát s jablky, slaninou a medovo-hořčičnou zálivkou
51receptů
Jablka ve slaných jídlech: 50 receptů, které dokazují, že ovoce a maso patří k sobě
Jablečná polévka s krutony
< 50 min
5,0

Jablečná polévka s krutony

Bůček s jablky
> 60 min
5,0

Bůček s jablky

Jablečný karamelový džem
< 60 min
5,0

Jablečný karamelový džem

Jablečná žemlovka s tvarohovou šlehačkou
< 45 min
5,0

Jablečná žemlovka s tvarohovou šlehačkou

Dýňovo-jablečný koláč s drobenkou
> 60 min
5,0

Dýňovo-jablečný koláč s drobenkou

Jablečný džem
< 60 min
5,0

Jablečný džem

Jablečné flapjacky
< 60 min
5,0

Jablečné flapjacky

Granny's apple pie aneb babiččin jablečný koláč
Tarte tatin - obrácený jablečný koláč
Tažený jablečný štrúdl
50receptů
Jablka nikdy nechutnala líp! 50 receptů, které vám rozzáří podzimní večery
Jablečné růžičky se šlehačkou
> 60 min
5,0

Jablečné růžičky se šlehačkou

Všechny kategorie článků