Nová registrace Zapomenuté heslo

Jablka

Jablka jsou symbolem jednoduchosti, zdraví a rozmanitosti chutí. Objevte inspiraci pro jejich využití v kuchyni – od sladkých koláčů a štrúdlů po osvěžující saláty či voňavé kompoty. Jsou skvělou surovinou jak pro tradiční recepty, tak pro moderní gastronomické experimenty. Jablka navíc přinášejí nejen chuťový zážitek, ale i řadu zdravotních benefitů, díky kterým by neměla chybět v žádné domácnosti.

Neviditelný koláč s jablky a hruškami
Jablečné řezy se šlehačkou
Jablkové pité
23receptů
Kolik receptů na jablečný koláč znáte, tolikrát jste gurmánem: Od francouzské elegance po jednoduchou klasiku s drobenkou
Halloweenský jablečno-jahodový koláč
< 25 min
5,0

Halloweenský jablečno-jahodový koláč

Čokoládový chlebíček s červenou řepou
Čokoládový koláč s řepou
Mandlovo-mrkvový chlebíček
Mrkvové muffiny se sněhovou čepicí
46receptů
Upečte si podzim! 10 dezertů z obyčejných surovin, které promění každý den v malý svátek
Koláč s karamelem a jablky
> 60 min
5,0

Koláč s karamelem a jablky

Vepřové kotlety s jablky a česnekovými bramborami
< 60 min
5,0

Vepřové kotlety s jablky a česnekovými bramborami

‚Česká čína‘ s krůtím masem
Špenátový salát s jablky, slaninou a medovo-hořčičnou zálivkou
51receptů
Jablka ve slaných jídlech: 50 receptů, které dokazují, že ovoce a maso patří k sobě
Jablečná polévka s krutony
< 50 min
5,0

Jablečná polévka s krutony

Bůček s jablky
> 60 min
5,0

Bůček s jablky

Jablečný karamelový džem
< 60 min
5,0

Jablečný karamelový džem

Všechny kategorie článků