Nová registrace Zapomenuté heslo

Domácí zavařování

Zavařování zeleniny a ovoce má u nás dlouholetou tradici. Už od nepaměti lidé hledali způsob, jak úrodu uchovat i po zbytek roku. Domácí zavařování je alchymie, u které je třeba dodržovat především čistotu a správný podíl všech surovin. Jedině tak si můžete vychutnat i v zimě nakládané okurky, houby ve sladkokyselém nálevu nebo třeba meruňkový džem.

Zelí kvašené ve sklenici
Tradiční segedínský guláš
Chlupaté knedlíky
Zahuštěné červené zelí
24receptů
Tajemství dokonalého kysaného zelí: Co dělali naši předci jinak + 24 skvělých receptů
Čatní ze zelených rajčat
> 60 min
2,3

Čatní ze zelených rajčat

Jablečný karamelový džem
< 60 min
5,0

Jablečný karamelový džem

Jablečný džem
< 60 min
5,0

Jablečný džem

Sterilovaná zelenina na kyselo
< 45 min
5,0

Sterilovaná zelenina na kyselo

Kasundi reliš
< 50 min
5,0

Kasundi reliš

Cibulový džem s rozmarýnem a fenyklem
< 45 min
5,0

Cibulový džem s rozmarýnem a fenyklem

Křupavé zelené fazolky
< 10 min
5,0

Křupavé zelené fazolky

Nakládaná mrkev s bylinkami
< 20 min
5,0

Nakládaná mrkev s bylinkami

Kvašené červené zelí
< 15 min
5,0

Kvašené červené zelí

Švestková povidla podle Sandtnerové
> 60 min
5,0

Švestková povidla podle Sandtnerové

Nejlepší švestková povidla
Voňavá jablečná povidla
Povidla bez míchání
15receptů
Slunce, ovoce, trouba = domácí povidla! Nejlepší recepty i tipy, jak je využít
Kynuté šneky s malinovým džemem a broskvemi
Zapečené broskve s křupavou drobenkou
Křupavý broskvovo-nektarinkový koláč
26receptů
Co s velkou úrodou broskví? Upečte si kynuté šneky, dětem připravte zmrzku a zbytek zavařte nebo nasušte na zimu

Všechny kategorie článků