Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
2,3 (3x)
3. 10. 2025
Čatní ze zelených rajčat
Shutterstock
Čatní ze zelených rajčat
Shutterstock


Snadné
> 60 min
2,3 (3x)

Co s nezralými rajčaty? Udělejte z nich toto báječné čatní ze zelených rajčat podle magazínu ‚Zavařujeme po celý rok‘ z roku 1982. Pikantní směs servírujte k pečenému masu nebo sýrovém prkénku. 


Nezhasínat obrazovku
Cca 6-8 skleniček
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Cca 6-8 skleniček
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 237.67 kcal
  • Bílkoviny 0.83 g
  • Sacharidy 54.67 g
  • Tuky 0.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Čatní ze zelených rajčat

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,3/5

Hodnocení receptu

2,3/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.