Poctivá domácí bramboračka zahřeje a pořádně zasytí. Je plná brambor, zeleniny a také hub. Proto ji klidně podávejte jako samostatné jídlo s kouskem pečiva nebo škvarkovou plackou. Ten nejlepší recept má každá rodina svůj, ale my se o ten náš rádi podělíme.
Videorecept
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 449.25 kcal
- Bílkoviny 18.5 g
- Sacharidy 56.5 g
- Tuky 13.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/4
Duben 2006