Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,0 (19x)
19. 9. 2022
Bramborová polévka se slaninou
Das Kochrezept
Jednoduchá bramborová polévka se slaninou
Das Kochrezept


Velmi snadné
< 60 min
4,0 (19x)

Nekonečně chutná: bramborová polévka se slaninou podle původního babiččina receptu je u nás na podzim a v zimě oblíbená každý týden. Zahřeje, zasytí a když k ní upečete škvarkové placky, vznikne spojení, na které se nezapomíná.


Nezhasínat obrazovku

Porce

6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 367.83 kcal
  • Bílkoviny 17 g
  • Sacharidy 57.83 g
  • Tuky 5.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Jednoduchá bramborová polévka se slaninou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.