
< 90 min
4,3
Babiččina sekaná

< 60 min
4,5
Babiččiny květákové placičky

> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku

> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

> 60 min
2,8
Francouzské brambory podle Pohlreicha

< 45 min
4,5
Klasická česnečka

< 25 min
4,0
Krémová mrkvová polévka

< 45 min
4,6
Chlupaté knedlíky

< 20 min
4,5
Houbová polévka

< 90 min
4,3
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

< 120 min
3,8
Řecká musaka

< 30 min
4,5
Kulajda

< 60 min
4,2
Grilovaná zelenina z trouby

< 30 min
4,2
Halušky s brynzou

< 30 min
4,4
Dušené hlávkové zelí

< 45 min
4,5
Poctivá bramboračka s houbami

> 60 min
3,8
Bramboráky

< 75 min
4,2
Gratinované brambory

> 60 min
4,4
Zapečené smetanové brambory

< 50 min
4,2
Krkonošské kyselo

< 50 min
4,2
Cukeťáky - cuketové bramboráky

< 60 min
4,1
Skandinávské mleté maso s bramborami

< 50 min
4,1
Krémová česnečka

< 50 min
3,8
Zapečený květák s bramborami
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze