< 30 min
4,5
Kulajda
< 45 min
4,5
Poctivá bramboračka s houbami
< 50 min
4,1
Krkonošské kyselo
< 75 min
4,4
Hovězí plátky na houbách
< 60 min
4,1
Kapustnica
< 60 min
4,2
Rizoto s houbami a sýrem
> 60 min
4,6
Richardova boloňská omáčka s tagliatelle
< 60 min
4,6
Tradiční houbový kuba
< 60 min
3,5
Houbové ragú podle Kitchen story
< 50 min
3,6
Kyselica s houbami
> 60 min
4,4
Dýňový pilaf s houbami a gorgonzolou
> 60 min
3,7
Staropolský bigos
< 60 min
4,6
Kuře na houbách a smetaně
< 60 min
4,5
Krkonošský houbovec
< 120 min
4,1
Vánoční zelňačka
< 60 min
4,2
Bramboračka Dity P.
> 60 min
3,8
Vepřové maso pod pokličkou
> 60 min
4,0
Houbová omáčka a bacán
< 60 min
4,8
Hladká ančka
< 60 min
3,8
Houbový kuba
2,8
kyselica
< 45 min
4,8
Hříbkové gnocchi v žampionové omáčce
> 60 min
5,0
Lasagne s hříbky
> 60 min
4,6
Zelná polévka s houbami a kroupami
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví