
< 30 min
4,5
Kulajda

< 45 min
4,5
Poctivá bramboračka s houbami

< 50 min
4,2
Krkonošské kyselo

< 75 min
4,4
Hovězí plátky na houbách

< 60 min
4,1
Kapustnica

< 60 min
4,2
Rizoto s houbami a sýrem

> 60 min
4,6
Richardova boloňská omáčka s tagliatelle

< 60 min
3,8
Houbové ragú podle Kitchen story

< 60 min
4,6
Tradiční houbový kuba

< 50 min
3,6
Kyselica s houbami

> 60 min
4,4
Dýňový pilaf s houbami a gorgonzolou

< 60 min
4,6
Kuře na houbách a smetaně

< 120 min
4,1
Vánoční zelňačka

> 60 min
3,7
Staropolský bigos

< 60 min
4,4
Krkonošský houbovec

< 60 min
4,2
Bramboračka Dity P.

> 60 min
4,0
Houbová omáčka a bacán

> 60 min
3,8
Vepřové maso pod pokličkou

< 60 min
3,7
Houbový kuba

< 60 min
4,8
Hladká ančka

2,8
kyselica

> 60 min
5,0
Lasagne s hříbky

< 45 min
4,8
Hříbkové gnocchi v žampionové omáčce

> 60 min
4,6
Zelná polévka s houbami a kroupami
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze