
> 120 min
4,2
Povidla bez míchání

> 60 min
4,6
Švestková povidla pečená v troubě

< 20 min
4,3
Rybíz à la brusinky

< 60 min
4,5
Jablečné pyré

< 60 min
4,5
Jednoduchá třešňová marmeláda

> 60 min
4,2
Cuketová čalamáda

< 90 min
4,5
Rybízový sirup

< 60 min
4,3
Utopenci

< 60 min
4,2
Domácí kimči

< 60 min
4,6
Meruňkový džem

> 60 min
4,2
Voňavá jablečná povidla

< 60 min
3,8
Zavařená jablka na štrúdl

< 30 min
4,1
Pikantní nakládaný hermelín s chilli

> 60 min
4,5
Ajvar

< 60 min
4,1
Švestkový džem

> 60 min
4,3
Zelí kvašené ve sklenici

< 60 min
4,1
Dýňová vánoční marmeláda

< 60 min
4,6
Pickles

< 60 min
4,0
Zázvorový sirup

< 20 min
4,2
Slaninový džem

> 60 min
4,4
Rybízová marmeláda

> 60 min
4,3
Nejlepší švestková povidla

> 60 min
4,5
Broskvový džem

> 60 min
4,1
Voňavá hrušková povidla
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze