2010/5
01.05.2010
2010/5
01.05.2010
Obsah vydání
- Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi.
- Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši.
- Slavnostní dorty
< 60 min
4,6
Tousty s pečenými rajčaty
> 60 min
4,5
Nové brambory s brynzou, cibulkou a uzeným špekem
< 45 min
4,3
Zapečený chřest s parmskou šunkou
< 30 min
3,3
Rustikální chleba
< 30 min
4,5
Jogurtová buchta
< 45 min
4,7
Tilapie v thajské omáčce
> 60 min
4,3
Tvarohový koláč s ovocem
> 60 min
3,9
Citronový pusinkový koláč s ovocem
< 30 min
4,2
Žloutková roláda se šlehačkou a čokoládou
< 50 min
4,1
Perníková buchta s jablky a povidlovou omáčkou
< 60 min
4,1
Šlehačková bublanina s ovocem
< 10 min
4,6
Jarní salát s vejci
< 60 min
0,0
Gnocchi s omáčkou z plodů moře
< 30 min
4,3
Rizoto s houbami a špenátem
> 60 min
4,5
Pošírovaná kuřecí prsa s estragonovou omáčkou
> 60 min
5,0
Kuřecí čaj
> 60 min
4,6
Drůbeží vývar – základní recept
< 60 min
3,8
Telecí kotlety s bylinkovým máslem a hráškovým pyré
< 60 min
3,6
Focaccia
> 60 min
3,4
Kmínový chléb s pivem
< 60 min
3,9
Mrkvový chléb s ořechy
< 30 min
4,3
Halibut po italsku
< 60 min
4,5
Základní bramborová kaše
< 45 min
4,5
Slavnostní polévka s játrovými knedlíčky
< 60 min
4,3
Špecle (nočky)
< 30 min
4,4
Losos s bylinkovou krustou a bylinkovými bramborami
< 60 min
4,0
Pestrá fazolová pánev
> 60 min
4,5
Vinná klobása s králičím masem
> 60 min
3,8
Nadívaná kachna se špekovými knedlíky
> 60 min
4,6
Zlaté krokety
> 60 min
4,9
Bramborové věnečky
> 60 min
4,7
Koláčky z kaše se šunkou a mozzarellou
> 60 min
4,4
Šalotkový tarte Tatin
> 60 min
4,0
Balzamikový bůček s karamelizovanými jablky
< 30 min
3,5
Krém z bílé čokolády s balzamikovými jahodami
< 30 min
4,6
Platýs s kapary
> 60 min
4,5